Today.ua

Дружина Дмитра Гордона показала спільне фото із шістьма дітьми чоловіка від різних шлюбів

Дружина Дмитра Гордона показала у соцмережах сімейну фотографію, яка викликала фурор у шанувальників. На знімку Алеся Бацман зображена поряд з дітьми свого відомого чоловіка. Їх у нього семеро. На фото не вистачає однієї з доньок.

Сімейство Гордона зібралося всім складом для того, щоб відсвяткувати день народження сина Дмитра Лева. Хлопцеві виповнилося 20 років. Привітати його прийшли старші та молодші брати та сестри.

"Лева, з днем народження! Нехай справджуються всі мрії! У тебе прекрасні цілі, і ти обов'язково отримаєш те, що задумав", - написала у привітанні під фото Алеся Бацман. "Наплодив Діма собі подібних", "Молодці! Чудова родина! Вітаємо", "Щирі привітання! Прекрасна сім'я!", "Хто тоді фотографує?", "Усю сім'ю з іменинником!", - написали фоловери.

Як відомо, у журналіста Дмитра Гордона семеро дітей від чотирьох різних жінок. Алеся Бацман - четверта офіційна дружина Гордона, яка народила йому трьох дочок - Санту, Алісу та Ліліану. Серед старших дітей Гордона також є ще одна дочка Єлизавета та сини Дмитро, Лев та Ростислав. Нагадаємо, 26-річний син Дмитра Гордона, який зараз живе та працює в США, вперше показав свою кохану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ