Today.ua

Дружина Євгена Кошового показала стильну укладку на коротке волосся

Євген Кошовий має не лише двох прекрасних дочок, а й красуню-дружину Ксенію. Днями дружина артиста показала в Instagram фото із салону краси. На знімках Ксенія Кошова постала зі стильним укладанням та ніжним нюдовим макіяжем. Як з'ясувалося пізніше, свій образ вона підготувала для походу на балет разом із чоловіком.

Євген та Ксенія Кошові часто відвідують різні заходи. Щоразу дружина артиста "Кварталу 95" одягає стильні вбрання, багато з яких вона шиє сама.

Ксенія Кошова показала шанувальникам у Instagram-Stories, як сидить у салоні краси, а їй наносять макіяж та підкручують волосся, а потім опублікувала спільне селфі зі своїм стилістом. Для походу на балет Ксенія обрала чорну сукню-жакет. У чому взута дівчина, на фото не видно. Поруч із нею в кадрі стоїть чоловік Євген Кошовий. Пара прийшла на балет за участю прими-балерини Катерини Кухар. Зважаючи на те, що дітей у кадрі немає, Ксенія з Євгеном вирішили провести вечір удвох. Раніше повідомлялося, що дружина Євгена Кошового показала стильний осінній образ для прогулянок у парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ