Today.ua

Головні тренди зачісок 2021: натуральність, аксесуари та яскраві акценти

Стильна укладка робить будь-який образ завершеним. Щоб виглядати стильно, потрібно стежити за останніми тенденціями в моді і не нехтувати порадами стилістів. Навесні-влітку 2021 року вони рекомендують звернути увагу на зачіски, які можна зробити за 5-10 хвилин.

Стиліст Сама Сан називає серед головних тенденцій в зачісках та укладках 2021 року натуральність, використання аксесуарів і правильно розставлені акценти.

Укладки в стилі 70-х будуть як ніколи актуальними в цьому році, додає стиліст. Прикореневій обсяг і чубчик, який плавно переходить в волосся, - це тренд, якого дотримуються в наш час і багато світових зірок. Натуральність нині в моді у всіх її проявах. Природні кучері, кучеряве натуральне волосся, рівні пасма ... Не важливо, яке у вас від природи волосся, головне, підкреслити його природність і вибрати зачіску, яка пасує саме вам!

Яскравий акцент в образі, зокрема в зачісці, допоможе зробити вас ще більш помітною на фоні інших. Не поспішайте фарбувати волосся в однотонний колір. У наш час можна зробити колорування з будь-якими відтінками. Обирайте контрастні кольори, і нехай кілька пасом кидаються в очі і акцентують увагу на перевагах вашої зовнішності. Використовувати аксесуари для зачісок в 2021 році актуально як ніколи. На зміну шпилькам приходять хустки і яскраві об'ємні банти. Їх можна носити як з хвостом або косою, так і на розпущене волосся. Така зачіска підійде як під повсякденний, так і святковий образ. Перед тим як зібрати волосся, йому потрібно надати об'єму або злегка накрутити. Раніше повідомлялося, як зробити своїми руками прості зачіски на кожен день, не витрачаючи на це багато сил і енергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ