Вареники – традиційна страва української кухні. Їх роблять з різними начинками, а варіантів приготування тіста - безліч. Пропонуємо приготувати гречані вареники з сиром – соковиті та надзвичайно смачні.
Щоб подати гречані вареники на обід, вам знадобиться склянка гречаного борошна та півсклянки молока. Його потрібно нагріти до 90 градусів та запарити борошно. Потім трохи посолити та замісити ніжне тісто – воно прилипатиме до рук. Працювати буде трохи складно – без качалки, але результат того вартий.
Приготуйте начинку. Для цього перетріть 200 г сиру з двома курячими яйцями і дрібкою солі. Добре перемішайте.
Відщипуйте від тіста по шматочку і ліпіть вареники. Після того як сформуєте їх, налийте воду в глибоку каструлю і посоліть. Після початку кипіння, опускайте вареники в воду та проваріть. Вони готові за кілька хвилин після того, як спливуть на поверхню.
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Такі гречані вареники ідеально поєднуються з вершковим маслом, сметаною чи засмажкою. Смачного!
Раніше відомий кулінар Євген Клопотенко назвав інгредієнт, який треба додати до вареників із вишнею. Він допоможе їм зберегти форму і начинку, яка часто витікає назовні.