Today.ua

Григорій Решетник розповів про інтимний зв'язок “Холостяка“ з дівчатами на проекті

Григорій Решетник є ведучим вже 11 сезону шоу "Холостяк". За роки проекту він тісно спілкувався з усіма учасниками, і з багатьма досі підтримує дружні стосунки. Решетнику відомо все, що відбувалося за лаштунками шоу, коли вимикалися камери. У своєму інтерв'ю програмі "33 за 3" ведучий "Холостяка" відповів на питання про секс на проекті, який цікавить багатьох телеглядачів.

У Григорія Решетника запитали, в якому сезоні шоу не було сексу між героями на проекті. Ведучий відповів, що сподівається, що він був у всіх сезонах, хоча за правилами шоу інтимний зв'язок між "Холостяком" і дівчатами заборонено.

"Сподіваюся, що він був на всіх сезонах. Тому що, це романтичне шоу і коли закохані двоє людей, обов'язково повинен бути тактильний зв'язок", - відповів Решетник.

Також у Решетника запитали, чи вважає він допустимими на проекті "Холостяк" сексуальні контакти головного героя відразу з декількома дівчатами. Він відповів, що на проекті все відбувається добровільно і ніхто нікого до інтиму не примушує.

Секс між "Холостяком" і однією з його ймовірних обраниць може виникати ближче до фіналу проекту, зізнався Решетник. Камери сам процес звичайно не знімають, тому багато чого залишається за кадром.

"Проект «Холостяк» роблять дорослі люди. І інтим може виникати вже на якихось фінальних епізодах. Коли вже все до цього веде. І ми розуміємо так чи якось інакше, що зараз парі краще залишитися наодинці, і вони цього хочуть, вони про це говорять. і зрозуміло, що з етичної точки зору ми вимикаємо камери і просто відпускаємо пару. Все інше - ми намагаємося показати глядачеві ", - пояснив телеведучий.

Раніше повідомлялося, з ким з учасниць попрощався "Холостяк" Михайло Заливако після побачень в Єгипті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ