Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина відверто зізналася, що її дратує в майбутньому чоловікові

"Холостячка" Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт відверто зізналися своїм підписникам в Instagram, що їх один в одному дратує. Таке питання закоханим задала одна з фанаток в Instagram-stories.

Мішина зізналася, що найбільше її дратує ображене обличчя Еллерта, а його в свою чергу те, як Ксенія постійно говорить "Я поправилася, я жирна, я товста".

Еллерт також зізнався підписникам, що йому буває соромно перед коханою, коли він щось обіцяє і не виконує. Ксенія Мішина стверджує, що Саша - її однодумець, і вони дуже один одному підходять. Як і у всіх чоловіків і жінок, в парі Мішиної і Еллерта бувають розбіжності і сварки. Щоб краще зрозуміти психологію жінок і чоловіків, Ксенія прочитала книгу відомого американського письменника Стіва Харві «Роби як жінка, думай як чоловік», яку порадила і своїм шанувальникам.

"Холостячка" зі своїм обранців готуються до майбутнього весілля, яке на їхню думку не повинно бути традиційним. Як ведучий різних заходів, Олександр хоче, щоб його свято було не таким, як у інших.

Раніше повідомлялося, що Ксенія Мішина станцювала для Олександра Еллерта спокусливий танець в одному рушнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ