Today.ua

Каре на коротке волосся - універсальна модна зачіска на осінь 2021

Після спекотного літа багато жінок традиційно підстригають посічені кінчики і оновлюють стрижку на осінь. Якщо вам хочеться кардинальних змін, але при цьому є страх, що нова зачіска не підійде вам, тоді спробуйте зупинитися на каре. Це універсальна стрижка для всіх власниць короткого волосся, або тих, кому набридли довгі локони.

Стрижка каре має кілька варіантів. Вибір зачіски залежить від форми вашого обличчя, типу волосся і особливостей фігури. Каре з чубчиком допоможе скорегувати видовжене обличчя, а у випадку овального або круглого обличчя краще зупинитися на стрижці без чубчика.

Тонкому волоссю коротке каре додасть об'єму, а для пишного від природи волосся знадобиться філіровка на маківці. Каре найчастіше роблять на гладкому прямому волоссі, але власницям хвилястого волосся ця стрижка також дуже пасує, і таку зачіску не потрібно буде укладати. Струнким жінкам підійде коротке каре "під хлопчика", що відкриває шию і тонкі риси обличчя, тоді як більш повним жінкам варто обрати подовжений варіант з косим чубчиком. Чубчик також допоможе приховати зморшки на лобі і зробити акцент на очах.

Градуйоване каре - найбільш зручне в укладанні, а точніше, воно його практично не потребує. Така зачіска виглядає свіжо і стильно, до того ж додає волоссю об'єм. Каре в стилістиці гранж вносить художній безлад в класичний образ. Ця зачіска не потребує щоденного укладання, тому на осінь-зиму це ідеальний варіант зачіски.

Раніше повідомлялося про ще одну трендову зачіску на осінь - підкручений боб, що родом з 90-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ