Today.ua

Костянтин Меладзе представив нову “ВІА Гру“: у колективі з'явилися дві ефектні солістки

У вересні цього року українська група "ВІА Гра", яку продюсує Костянтин Меладзе, відзначила свій 20-річний ювілей. За двадцять років до складу групи входило 13 різних виконавиць, а склад колективу змінювався 16 разів. Напередодні ювілею "ВІА Гра" знову заявила про зміну дівчат. Еріка Герцег і Ольга Меганская покинули групу, і до Уляни Синецької приєдналися дві нові зірки - Софія Тарасова та Ксенія Попова.

В ефірі програми "Вечірній Ургант" Костянтин Меладзе представив нових учасниць "ВІА Гри" і відповів на питання Івана Урганта, чи відрізняються нинішні учасниці колективу від колишніх солісток.

"Тоді я просив їх танцювати, а зараз прошу співати. Але найголовніше - харизма, це саме рідкісна і цінна якість", - сказав Меладзе.

Брюнетці Софії Тарасовій з Києва 19 років. Вона учасниця російського шоу "Голос", призер "Дитячого Євробачення-2013". Костянтин Меладзе вперше побачив Софію, коли їй було 9 років, на одному з дитячих пісенних конкурсів.

Блондинка Ксенія Попова родом з Кривого Рогу. Вона брала участь в 8-му сезоні шоу "Х-фактор" і співпрацювала з MARUV.

Уляна Синецька в групі "ВІА Гра" з 2018 року і залишати колектив поки не має наміру. Композитор Костянтин Меладзе зізнався, що при створенні гурту у 2000 році не розраховував, що він зможе проіснувати 20 років. За його словами, це був експеримент максимум на 4 роки. Але "ВІА Гра" стала настільки популярною, а її солістки такими талановитими й харизматичними, що їх пам'ятають і люблять навіть через багато років.

Раніше повідомлялося, що одна з екс-учасниць "ВІА-Гри" Світлана Лобода потрапила до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ