Котлета по-київськи із секретним інгредієнтом: що додати у фарш, щоб начинка не витікала

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлету по-київськи багато хто любить за її хрумку скоринку і ніжну начинку з вершкового масла. Ідеальна начинка не повинна бризкати на всі боки під час натискання на котлету. Щоб цього не відбувалося, і котлети були в міру соковитими, треба додати до фаршу секретний інгредієнт.

Котлета по-київськи із секретним інгредієнтом: що додати у фарш, щоб начинка не витікала - today.ua

До складу котлети по-київськи входить манка, яка скріплює фарш і не дає маслу витікати на поверхню. Крім того, важливо зробити правильне панірування для таких котлет, що добре утримуватиме їх форму.

Ділимося з вами найпростішим рецептом приготування соковитих котлет по-київськи.

В першу чергу перемелюємо в блендері куряче філе, додаємо 1 яйце, вершки, сіль за смаком та 4 столові ложки манки.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Переходимо до начинки. Беремо м'яке вершкове масло, змішуємо його із зеленню та подрібненим часником. Котлета по-київськи із секретним інгредієнтом: що додати у фарш, щоб начинка не витікала Починаємо формувати наші котлети. Відбиваємо фарш, формуємо котлетку, всередину якої кладемо начинку, і обвалюємо кожну котлету спочатку в борошні, потім в клярі з яйця і води, потім в панірувальних сухарях, а потім ще раз в яйці і знову в сухарях.

Обсмажуємо котлети по-київськи близько 7 хвилин на розігрітій сковороді з обох боків. Після цього ставимо котлети на декоу духовку на 15 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, що котлети вийдуть соковитішими, якщо додати у фарш томатний сік.

Головне