Ліниві вареники: рецепт приготування смачного та ситного сніданку з сиру

Автор: Ольга Березовська

Сніданок – важлива частина раціону кожної людини. Тому багато господинь намагаються приготувати щось не тільки ситне, а й смачне. Відмінним варіантом для ранкового частування для всієї родини можуть стати ліниві вареники з сиру. Готувати їх дуже просто, проте смак страви точно порадує і дорослих, і дітей.

Ліниві вареники: рецепт приготування смачного та ситного сніданку з сиру - today.ua

Смачні ліниві вареники

Інгредієнти:

200 г сиру

1 куряче яйце

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

2 ч. л. цукру

1 щіпка солі

3 ст. л. борошна

Спосіб приготування:

Для приготування смачних лінивих вареників краще взяти жирний сир. Покладіть його в невелику миску. Вбийте яйце, додайте цукор та сіль. Також можна додати трохи ванільного цукру. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.

По одній столовій ложці додайте борошно. Його може знадобитися трохи більше або менше, ніж зазначено у рецепті. Звертайте увагу на консистенцію тіста. У результаті воно має вийти густе, але не надто круте.

Робочу поверхню присипте невеликою кількістю борошна. Сирне тісто обваляйте в борошні. Розкатайте ковбаску шириною близько трьох сантиметрів і наріжте її на смужки шириною трохи більше сантиметра. У каструлі закип'ятіть воду, трохи підсоліть. Невеликими порціями варіть ліниві вареники до тих пір, поки вони не спливуть (не більше однієї хвилини). Ліниві вареники: рецепт приготування смачного та ситного сніданку з сиру Шумівкою виймайте з води готові вареники та подавайте їх на стіл. Відмінним доповненням до цього частування стане свіжа сметана, варення або згущене молоко.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

На сніданок також можна приготувати манну кашу. І її досить просто зробити ідеальної консистенції.

Головне