Today.ua

М'який боб - універсальна стрижка на осінь, яка не вимагає укладання

Стрижка боб - універсальна зачіска, яка не втрачає актуальності вже кілька років. Існує кілька варіацій стрижки, які по черзі набирають популярності серед модниць. Якщо навесні і влітку на піку був французький боб з чубчиком, то восени 2021 лідером стане м'який боб.

М'який боб стрижеться довжиною від лінії щелепи до середини шиї, з м'яким нижнім зрізом. Зачіска підходить для жінок з середньою довжиною волосся, або для тих, хто відрощує волосся і хоче, щоб воно відростало красиво.

Загальна лінія зрізу в даній зачісці робить форму зачіски рухомою і структурованою. Великий плюс м'якого бобу в тому, що він не вимагає особливого укладання. Стрижка добре виглядає з м'якими хвилями, які візуально виділяють вилиці і зменшують щоки. Після миття голови досить при сушінні скористатися спреями для прикореневого об'єму і мусом м'якої фіксації, і зачіска готова. М'який боб дозволяє при бажанні зібрати волосся в спеку, адже довжина зачіски досить зручна. Це жіночна зачіска підходить жінкам будь-якого віку, адже вона здатна підкреслити всі переваги зовнішності і зробити свою володарку ще більш привабливою.

Раніше повідомлялося, які інші жіночі зачіски будуть на піку моди восени 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ