Today.ua

Манікюр в морському стилі з перламутром і втиркою: варіанти дизайну на будь-який смак

Перламутрові відтінки лаку знову повертаються в моду. З їх допомогою можна створити ніжний перловий манікюр, який асоціюється у багатьох з морськими мотивами. Збираючись у відпустку, віддавайте перевагу саме такому варіанту манікюру. Представляємо до вашої уваги кілька варіантів дизайну, з яких можна обрати той, що до вподоби.

Манікюр з втиркою

Для створення красивих переливів на нігтях майстра манікюру використовують втирку. Вона може мати білий, рожевий, або блакитний відтінок. Ще один варіант створення мерехтливого манікюру - використовувати лак з ефектом «котяче око» білого або світло-сірого кольору. На відміну він втирки, "котяче око" надає нігтям об'єму і змінює на сонці свій колір. Такий манікюр не потрібно нічим доповнювати, так як він сам по собі дуже самодостатній.

Перламутровий манікюр

Манікюр в морській тематиці можна зробити за допомогою самого звичайного перламутрового лаку. Перед нанесенням лак необхідно ретельно збовтати, а шари зробити максимально тонкими, напівпрозорими. Якщо вам хочеться більш помітного ефекту - нанесіть перламутровий лак поверх білого або молочного.

Манікюр з ефектом риб'ячої луски

Такий манікюр може здатися занадто гламурним і складним, але насправді створити ефект луски на нігтях можна навіть за допомогою спеціальних наклейок з відповідним візерунком. Професійний рибний манікюр створюється за допомогою спеціальних найтонших паєток з легким вигином, які називаються koi. Вони створюють ілюзію луски завдяки голографічному ефекту. Колір паєток може бути абсолютно різний. Але найчастіше жінки вибирають морські відтінки - зелений, синій, бірюзовий, аквамарин. Раніше повідомлялося, який найпопулярніший манікюрний б'юті-тренд березня 2021 ідеально підійде для оздоблення коротких нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ