Today.ua

Манікюр з 3D краплями: новий популярний тренд нейл-арту 2021

Якщо ви обираєте манікюр у відпустку, то кращого дизайну, ніж нейл-арт з 3D краплями, ви не знайдете. Такий дизайн підійде як для коротких, так і довгих нігтів. Багато голлівудських зірок вже активно експериментують з розмірами крапель і пробують комбінувати кілька дизайнів в один.

Серед вдалих комбінацій: матове омбре і великі глянцеві краплі, або французький манікюр з краплями на краях нігтів, ефект крапель можна робити на градієнтних нігтях, а поєднання матових і глянцевих текстур зробить ваш манікюр ще більш оригінальним. Манікюр з 3D краплями почав набирати популярність ще влітку 2020 року, але в цьому сезоні цей дизайн став ще більш модним.

Можна створити як більш стриманий манікюр, обмежившись нанесенням крапель на один або два нігті, або прикрасити краплями всі нігті.

Одне з найкращих рішень для літа - стильний фруктовий манікюр з краплями. Доречно буде використовувати квітковий або будь-якої морський візерунок. Дизайн нігтів з краплями виглядає чудово на будь-якій формі нігтів, як овальної, так і квадратної або загостреної.

З таким дизайном доречно використовувати для манікюру лак хамелеон, який переливається в різні відтінки, і розбавити його напівпрозорими крапельками. Але навіть однотонному покриттю 3D краплі додадуть особливої текстури і нігті будуть виглядати незвично. Раніше повідомлялося про найкращі ідеї манікюру в самому трендовому кольорі 2021 року. Стилісти назвали кілька цікавих рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ