Млинці можна готувати з додаванням різних овочів - кабачків, гарбуза, капусти, але найситнішими будуть картопляні млинці. Для ситості в них можна додати сирну або будь-яку іншу начинку. Якщо в холодильнику є ковбаса, її можна використовувати для млинців. Приготування картопляних млинців не займе багато часу, але їх смак оцінять найвибагливіші гурмани.
Картопляні млинці
Інгредієнти:
- варена картопля – 450 г
- яйця – 3 шт
- олія – 3 ст.л
- цукор – 1 ч.л
- борошно – 150 г
- молоко – 600 мл
- ковбаса – 100 г
- твердий сир – 50 г
- зелень - за смаком
- сіль та перець – за смаком
Відваріть картоплю, дайте їй охолонути. Зробіть пюре.
До охолодженої картоплі додайте яйця, олію, цукор, борошно, сіль, перець та 250 мл молока.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Збийте всі інгредієнти блендером до однорідної маси. Додайте молоко, що залишилося, і ще раз збийте блендером.
У тісто для млинців можна натерти сир та дрібно нарізати ковбасу. Також за бажання можна додати дрібно нарізану зелень. Смажте млинці на сковорідці по кілька хвилин з кожного боку.
Подавати ситні картопляні млинці можна зі сметаною, свіжими овочами.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати корисний вівсяномлинець із бананом на сніданок.