Млинці можна готувати з додаванням різних овочів - кабачків, гарбуза, капусти, але найситнішими будуть картопляні млинці. Для ситості в них можна додати сирну або будь-яку іншу начинку. Якщо в холодильнику є ковбаса, її можна використовувати для млинців. Приготування картопляних млинців не займе багато часу, але їх смак оцінять найвибагливіші гурмани.
Картопляні млинці
Інгредієнти:
- варена картопля – 450 г
- яйця – 3 шт
- олія – 3 ст.л
- цукор – 1 ч.л
- борошно – 150 г
- молоко – 600 мл
- ковбаса – 100 г
- твердий сир – 50 г
- зелень - за смаком
- сіль та перець – за смаком
До охолодженої картоплі додайте яйця, олію, цукор, борошно, сіль, перець та 250 мл молока.
Збийте всі інгредієнти блендером до однорідної маси. Додайте молоко, що залишилося, і ще раз збийте блендером.
У тісто для млинців можна натерти сир та дрібно нарізати ковбасу. Також за бажання можна додати дрібно нарізану зелень. Смажте млинці на сковорідці по кілька хвилин з кожного боку.
Подавати ситні картопляні млинці можна зі сметаною, свіжими овочами.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати корисний вівсяномлинець із бананом на сніданок.