Today.ua

Модна екзотична зачіска 2021, яка насправді псує волосся

Багато модельних зачісок, з якими раніше зірки тільки виходили на подіуми, перейшли в реальне життя. У соцмережах все частіше з'являються дівчата з дредами, але не з тими, які тримаються на волоссі місяцями, а потім їх доводиться обрізати. В тренді зовсім інший варіант зачіски, термін носіння якої триває до першого миття голови.

Дреди в сучасному світі це не тільки сухе і заплутане волосся. Нинішні модниці, серед яких багато зірок, роблять легкі "джгутики" на волоссі за допомогою "утюжка", які виглядають дуже природно. Після того, як вони їх розплітають, волосся стає хвилястим. Кількість дредів може варіюватися за бажанням.

Таку зачіску може зробити не тільки професіонал, але її можна повторити і в домашніх умовах. Стилісти і зірки стверджують, що дреди абсолютно безпечні для волосся. Але насправді це не так. Зробивши таку зачіску всього лише раз, ваше волосся може більше не повернуться до свого попереднього стану. Воно стане ламким і сухим, так як інструмент для укладки нагрівається до високих температур і сильно пересушує волосся. Якщо ви все таки захочете спробувати зробити собі дреди, то пам'ятайте, що робити дреди можна тільки на сухому волоссі, інакше ви запросто можете спалити пасма. І не нехтуйте термозахитом, щоб хоч якось зберегти структуру волосся і не перетворити їх в солому.

Раніше повідомлялося, яка ретро-зачіска з 60-х стала одним із трендів 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ