Today.ua

Модний манікюр на лютий 2021: варіанти дизайну на будь-які нігті

У лютневому манікюрі можете продовжувати слідувати зимовим трендам в дизайні, які залишаться актуальними до кінця сезону. Таким чином, наймоднішими кольорами манікюру в лютому залишаються синій, блакитний, білий, сірий, зелений (хакі), золотий та бежевий. Серед трендів в дизайні переважає скромність, простота, вишуканість і мінімум візерунків.

Матовий манікюр зі стразами

Матовий лак і блискітки - це безумовні лідери лютого. Манікюр матовим лаком робить нігті елегантними і акуратними. Такий дизайн на перший погляд дуже простий, але в той же час майстру буде над чим поекспериментувати. Найкраще обирати лак темного відтінку, і не використовуйте стрази для всіх нігтів. Манікюр не повинен бути занадто вигадливим. Головне, розставити правильні акценти, але не перетворитися на ворону.

Мармуровий манікюр

Мармуровий манікюр не найпростіший варіант дизайну, але він у тренді. Як золота обручка на руці, такий манікюр доповнить будь-який образ і зробить ваші руки привабливими. Основними кольорами в такому манікюрі є рожевий і сірий. Не потрібно робити мармуровими всі нігті, досить прикрасити один-два нігтики, і ефект вам сподобається.

Романтичний манікюр

Напередодні Дня святого Валентина буде доречно зробити манікюр з сердечками, квіточками, і будь-якими іншими атрибутами свята. Як варіант, спробуйте в лютому зробити "сердечний" френч, використовуючи будь-який колір лаку за смаком, а ще можна намалювати на нігтях "стрілу кохання", яка буде виглядати на нігтях досить незвично.

Раніше повідомлялося, які варіанти дизайну манікюру будуть актуальними навесні 2021.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ