На якому борошні готувати сирники, щоб вони вийшли пишними та не підгоріли: рецепт ідеального сніданку

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - це ідеальне блюдо на сніданок, яке виходить особливо смачним із домашнього сиру. Консистенція сирників також залежить від кількості борошна та яєць у них. Досвідчені кулінари радять використовувати для приготування сирників рисове борошно. У такому разі більше шансів, що сирники не підгорять на сковороді.

На якому борошні готувати сирники, щоб вони вийшли пишними та не підгоріли: рецепт ідеального сніданку - today.ua

Сирники на рисовому борошні

Інгредієнти:

  • сир - 305 г;
  • яєчний жовток – 1 шт;
  • борошно рисове - 4 ч л;
  • цукор ванільний – 35 г (6-7 год л);
  • сіль;
  • оливкова олія для смаження.

На якому борошні готувати сирники, щоб вони вийшли пишними та не підгоріли: рецепт ідеального сніданку Для сирників вибираємо сухий сир середньої жирності. Додаємо до нього цукор, сіль, жовток, рисове борошно і все ретельно перемішуємо.

Якщо сир рідкуватий, додайте в тісто трохи манки.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Присипаємо поверхню столу або дошки борошном, викладаємо тісто і розкочуємо ковбаску. Розрізаємо її на частини та ліпимо сирники. Кожен сирник обвалюємо в рисовому борошні.

Попередньо розігріваємо сковороду, змащуємо її олією, викладаємо наші сирники і смажимо їх по 5-6 хвилин з кожного боку. Або можна перекласти їх на деко і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подаємо сирники зі сметаною, присипавши за бажання їх зверху цукровою пудрою, шоколадом, горішками тощо.

Раніше повідомлялося, які інгредієнти зроблять сирники жорсткими та зіпсують їхній смак.

Головне