Today.ua

Найактуальніші короткі стрижки на літо 2021

Влітку багато дівчат хочуть підстригти волосся покоротше, щоб не мучитися від спеки. При цьому, зачіска повинна підходити під тип обличчя та волосся. Короткі стрижки зараз в тренді, тому варіантів вибору у представниць прекрасної статі більш ніж достатньо.

Стиліст-іміджмейкер Аліна Некипелова на своїй сторінці в Instagram розповіла, які короткі стрижки актуальні в 2021 році і показала приклади.

За словами стиліста, перед тим, як робити коротку стрижку потрібно врахувати: щоб короткі стрижки тримали форму, бажано робити їх корекцію кожні 4-6 тижнів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ІМІДЖМЕІ̆КЕР ? СТІЛІСТ?МОСКВА (@alina_nekipelaya)

Найбільш трендовими стрижками літа 2021 стиліст називає піксі-боб, асиметричне коротке каре, сесон, боб-каре, андеркат і гарсон.

Якщо стрижки боб і каре вимагають постійного укладання, то інші зачіски не такі вибагливі. Всі перераховані вище короткі стрижки візуально омолоджують обличчя, що робить їх доступними для жінок будь-якого віку.

Вкорочене каре відкриває шию, оголюючи лінію плечей і ключиці. З такою зачіскою в спеку буде не так дискомфортно, як з більш довгим волоссям. Каре можна зробити як з чубчиком, так і без.

Стрижка гарсон вважається однією з найбільш універсальних. Вона допускає різні види укладок, тому у вас буде широке поле для експериментів. Стрижка сесон виглядає досить еллегантно, але цю зачіску потрібно частенько оновлювати, зістригаючи кінчики. Стрижка має об'єм і не потребує додаткової фіксації. Чубчик ще більш коригує форму зачіски і навіть форму обличчя.

Раніше повідомлялося, який чубчик доповнить будь-яку літню стрижку 2021.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ