Today.ua

Найкращі зачіски на літо для дощової погоди

Незважаючи на те, що зараз літо, погода час від часу підносить сюрприз у вигляді дощів. Дуже важко часом вирішити, яку ж зачіску зробити, щоб протягом дня мати гарний вигляд при будь-якій погоді. Стилісти назвали кілька універсальних варіантів, для яких дощ і вітер не стануть на заваді.

У дощову погоду волосся не слухається, пушиться, завивається і не лежить як потрібно. При такій ситуації як ніколи актуальними стають пучки, хвости і коси. Робити їх не так складно, як вам здається. Принаймні, в цьому є сенс, а ось вирівнювати волосся у дощ, нехай навіть літній, безглуздо.

Балетний пучок

Це одна з найпопулярніших літніх зачісок. Вона універсальна, красива і дуже зручна. Пучок буде доречним як для повсякденного образу, так і для вечірнього. Низький пучок підійде в тому числі і на випадок дощової погоди. Ви не будете переживати, що дощ зіпсує зачіску, адже волосся як було зібраними, так і залишиться.

Високий хвіст

Ця зачіска ефектно виглядає на кучерявому волоссі і довгих густих локонах. Досить просто зібрати волосся високо в хвіст і розгладити його біля коріння і на потилиці за допомогою гелю. Якщо у вас волосся вище середньої довжини, тоді зачіска нагадає ананас. Хвіст можна прикрасити бантом, хусткою або будь-якими іншими аксесуарами.

Коса "риб'ячий хвіст"

Ця зачіска може здатися на перший погляд банальною, але це не так. "Риб'ячий хвіст" робиться з використанням двох пасом, які переплітаються між собою. Виглядає така коса дуже незвично і красиво навіть у дощову погоду. Можна зробити дві таких коси, якщо у вас вийде. З такою зачіскою навіть на день народження можна відправитися, або на весілля. Раніше повідомлялося, які три розкішні зачіски з гумками можна зробити для середнього і довгого волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ