Кожна господиня готує борщ за своїм рецептом, і ви не знайдете двох однакових рецептів борщу. Однак є деякі універсальні секрети, які зроблять смак страви ідеальним, і не скористатися ними немає приводу. Хтось вважає, що борщ без сала – це не борщ. Так само можна сказати про буряк, часник, капусту, моркву, без яких страва не вийде ароматною і насиченою. Не варто забувати і про спеції, які покращують смак борщу.
Усі додають у борщ сіль та перець, але не всі знають, що потрібно додати ще й цукор. Цей інгредієнт у невеликій кількості зробить смак борщу набагато пікантнішим.
Кількість цукру в борщі має перевищувати одну чайну ложку. Додавати цукор потрібно у певний час. Він має бути у складі заправки для борщу.
Подрібніть шматочок сала, додайте до нього дрібно рубаний часник, посоліть, додайте ложку цукру і добре розітріть. У такому вигляді часниково-сальну заправку покладіть у борщ. Є ще один варіант додавання цукру до борщу. Деякі господині додають цукор разом із буряком, коли обсмажують його на сковороді. Натріть очищені буряки та моркву. Обсмажуйте їх на вершковому маслі протягом 5 хвилин, потім додайте дві столові ложки оцту, одну ложку цукру і добре перемішайте. Тушкуйте борщову заправку ще 5-10 хвилин і потім додайте її в каструлю з борщем.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Раніше повідомлялося, які приправи можуть зіпсувати смак навіть найкращого борщу.