Навіщо додавати до котлет вершкове масло: секрет приготування соковитої страви з домашнього фаршу

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети виходять соковитішими і смачнішими, якщо в них додати шматочок вершкового масла. Звичайна страва перетвориться на ресторанний шедевр, який можна подавати під будь-який гарнір. Спробуйте додати цей єдиний інгредієнт у ваші котлетки, і вони більше ніколи не будуть сухими та жорсткими.

Навіщо додавати до котлет вершкове масло: секрет приготування соковитої страви з домашнього фаршу - today.ua

Якщо класти масло безпосередньо, коли ліпиш котлети, то при розрізанні з них витікатиме сік. Якщо маслом рівномірно просочити весь фарш, тоді ефект буде інший.

Перед початком приготування відправте шматочок вершкового масла в морозилку. Коли фарш буде для котлет перемолотим на м'ясорубці, додайте в нього масло, натерте на тертці. На 1 кілограм фаршу беріть 100 г масла. Навіщо додавати до котлет вершкове масло: секрет приготування соковитої страви з домашнього фаршу Приготовлені таким чином котлети вийдуть ніжними і соковитими, але без масла, що бризкає на всі боки, як у котлеті по-київськи.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Перемішайте всі інгредієнти та дайте фаршу настоятися у холодильнику. Смажте котлети на середньому вогні 15-20 хвилин, а потім надішліть їх у духовку ще на 30-35 хвилин. Котлети краще готувати із кількох видів м'яса. Тоді страва буде смачнішою. Оптимальне поєднання - яловичина та свинина. Добре використовувати для котлет куряче філе, або філе з індички, змішуючи його зі свининою. Котлети зі змішаного фаршу вийдуть смачнішими.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Раніше повідомлялося, який інгредієнт додати в курячі котлети, щоб вони вийшли не прісними.

Головне