Today.ua

Названа найкраща стрижка для кучерявого волосся на літо 2021

Стилісти назвали зачіску, яка в літньому сезоні буде наймоднішою серед власниць кучерявого волосся. Щоб виглядати як Керрі Бредшоу з серіалу "Секс у великому місті", потрібно підібрати правильну стрижку, і ваші локони нічим не поступатимуться шевелюрі кінозірки.

Кучеряві дівчата у всьому світі вибирають стрижку міді. Це універсальний варіант для волосся середньої довжини, і нижче пояса. Кучеряве волосся не потрібно укладати щодня, а для їх догляду важливо зволоження, все інше другорядне.

Дівчата завжди можуть збільшити кучерявість за допомогою стайлера або плойки, головне, щоб стрижка мала форму. Кучеряве волосся зазвичай не потребує додаткового об'єму, але через густоту і пухнатість такому волоссю потрібно надати правильну текстуру, або іншими словами динаміку. Динаміка досягається шляхом зістригання внутрішніх шарів таким чином, щоб волосся рухалося самі по собі і виглядало більш живими. Стрижка міді може бути як з чубчиком, так і без. Будь-який довгий чубчик виразно добре виглядає з кучерявим волоссям, але не намагайтеся зробити чубчик коротким, це виглядає дуже безглуздо на хвилястому волоссі.

Найкраще робити рівний проділ, але можна обмежитися і без проділу, і кожен раз укладати волосся по-новому. Кучеряве волосся виглядає максимально природно, тому не порушуйте ідилію, а намагайтеся тільки злегка поліпшити форму.

Раніше повідомлялося, яка зачіска вважається шкідливою для здоров'я волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ