Today.ua

“Ніяк не звикну до декольте“: Катя Осадча показала, як змінилася її фігура після третіх пологів

Катя Осадча місяць тому стала багатодітною мамою. Через два тижні після пологів телеведуча повернулася до роботи, і зараз успішно поєднує зйомки і материнство. Осадча не приховує, що пологи далися їй не складно, і з третьою дитиною все набагато простіше у побуті, ніж з першими двома. Єдине, до чого зірка все ще не може звикнути - зміни у фігурі.

Так як Катя Осадча годує сина Данила грудьми, то вони у неї збільшилися на кілька розмірів. Коли ведуча одягає сукні з глибоким декольте, то їй самій незвично бачити пишні форми у дзеркалі.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Осадча показала фото в розкішній бірюзовій сукні з паєтками і відвертими вирізами, де зона декольте помітно виділяється. Зараз телеведуча носить розмір L, замість звичного S.

"Ніяк не звикну до свого декольте", - поділилася Катя Осадча.

У перервах між зйомками Катя Осадча зціджує молоко для новонародженого сина. На фото вона показала молоковідсос, яким регулярно користується. Як відомо, 5 вересня стартував новий сезон програми "Світське життя", незмінною ведучою якого є Катя Осадча. Програма змінила свій графік і тепер виходить в ефір щонеділі о 18:30.

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча показала рідкісні фото із середнім сином Іваном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ