Ніжні сирники без цукру: який інгредієнт зробить страву неймовірно смачною

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - це не лише смачна та корисна страва на сніданок, але й відмінний варіант десерту. Якщо ви стежите за фігурою, сидите на дієті, але хочете побалувати себе чимось смачненьким, саме час приготувати сирники без цукру. Для того, щоб страва вийшла ніжною та пікантною, додайте до неї один смачний інгредієнт.

Ніжні сирники без цукру: який інгредієнт зробить страву неймовірно смачною - today.ua

Для приготування сирників візьміть магазинний сир 5% жирності, яйце, курагу, горіхове борошно і будь-який підсолоджувач (наприклад, стевію).

У яйце додайте щіпку солі і три-чотири краплі стевії, наприклад ванільної, збийте вилкою. До яйця додайте подрібнену курагу. Курагу попередньо потрібно замочити у воді, щоб вона розм'якла. Ніжні сирники без цукру: який інгредієнт зробить страву неймовірно смачною Потім у тісто для сирників додайте три-чотири ложки горіхового борошна, всипаючи його поступово і замішуючи тісто. Можна замінити горіхове борошно кокосовою стружкою.

Змішайте усі інгредієнти між собою. Маса для сирників має бути липкою та м'якою.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Починайте формувати круглі сирники. На стіл насипте трохи борошна. За допомогою двох ложок беріть однакову кількість сирної маси, кладіть на борошно та акуратно формуйте круглі сирники.

Сирники можна як жарити, так і запікати. Для тих, хто сидить на дієті, краще випікати сирники в духовці при 180 градусах, використовуючи папір для випічки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Можна смажити сирники на розігрітій з олією сковороді на середньому вогні. Щоб сирники не були занадто жирними, покладіть їх на паперові рушники або папір для випічки.

Раніше досвідчені господині поділилися секретом, для чого у сирники додавати рис.

Головне