Today.ua

Оксана Марченко стала бабусею і показала перше фото онука

Телеведуча Оксана Марченко 26 березня стала бабусею. Її невістка Катерина народила хлопчика, якого назвали Віктором на честь дідуся. Марченко поділилася своєю радістю з підписниками в Instagram, опублікувавши фото з малюком.

"Дорогі друзі, вчора пізно ввечері у Богдана і Катюші народився чудовий хлопчик! У мене, відповідно, - онук! Ласкаво просимо в світ, Віктор-переможець ...", - підписала зворушливе фото з малюком Оксана Марченко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oksana Marchenko (@ oksana.marchenko.official)

Дружина Віктора Медведчука стала бабусею в 47 років. У її сина від першого шлюбу - 24-річного Богдана та його дружини Катерини через п'ять місяців після весілля народився первісток.

Богдан і Катерина одружилися 10 жовтня 2020 року. Марченко відразу перейнялася симпатією до своєї невістки. Дивлячись на їх фото, складно не помітити зовнішню схожість обох жінок. Оксана Марченко, яка потрапила під санкції українського уряду, додала, що "від добрих людей приймає поздоровлення", а злих просить не писати, "щоб ваше зло до вас не повернулося".

Підписники телеведучої почали засипати її компліментами і вітати з народженням онука. На її адресу посипалися лише найщиріші вітання та позитив.

"З поповненням у вашій родині !!! Нехай онук росте здоровеньким і щасливим)) Бабуся Оксана супер! Дуже рада за Вас!)", "Миру і любові здоров'я .....", "Нехай росте здоровим !!!! А ви, бабуся, аж не віриться "," Многая і благая літа малюкові і його славної сім'ї! ", - написали фоловери.

Нагадаємо, Оксана Марченко в одній із серій свого багатосерійного проекту "Паломниця" розповіла, як їй вдається вже 20 років зберегти шлюб з Віктором Медведчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ