Оладки з кабачків та яблук: простий рецепт смачного і корисного десерту

Автор: Лобанова Єлизавета

Кабачки можна додавати до складу багатьох десертів, адже нейтральний смак цього овочу робить будь-яку страву більш соковитою і корисною. Готуючи звичні яблучні оладки, додайте в них кабачок, і у вас вийде чудовий десерт, який з радістю будуть їсти навіть діти.

Оладки з кабачків та яблук: простий рецепт смачного і корисного десерту - today.ua

Оладки з кабачків та яблук

Інгредієнти:

  • кабачки - 500 г
  • борошно - 250 г
  • цукор - 150 г
  • яйця - 2 шт.
  • яблуко - 2 шт.
  • рослинна олія - 80 мл
  • сіль - 1/4 ч. л.
  • сода - 1/4 ч. л.

Оладки з кабачків та яблук: простий рецепт смачного і корисного десерту Помийте і очистіть яблука і кабачки від шкірки та насіння, натріть на дрібній тертці. Залиште на деякий час, щоб стікла зайва рідина з кабачків.

Готове пюре змішайте з цукром, просіяним борошном, сіллю, содою і яйцями. Все ретельно перемішайте.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Розігрійте сковороду, налийте олію, ложкою викладайте оладки, смажте до готовності, по 2 хвилини з кожного боку.

Готові оладки викладіть на паперові рушники, щоб весь жир стік.

Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом. Десерт можна прикрасити дрібно нарізаними скибками яблук і посипати корицею.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати апетитні маффіни з кабачками на десерт для всієї родини.

Головне