Today.ua

Оладки з кабачків та яблук: простий рецепт смачного і корисного десерту

Кабачки можна додавати до складу багатьох десертів, адже нейтральний смак цього овочу робить будь-яку страву більш соковитою і корисною. Готуючи звичні яблучні оладки, додайте в них кабачок, і у вас вийде чудовий десерт, який з радістю будуть їсти навіть діти.

Оладки з кабачків та яблук

Інгредієнти:

Помийте і очистіть яблука і кабачки від шкірки та насіння, натріть на дрібній тертці. Залиште на деякий час, щоб стікла зайва рідина з кабачків.

Готове пюре змішайте з цукром, просіяним борошном, сіллю, содою і яйцями. Все ретельно перемішайте.

Розігрійте сковороду, налийте олію, ложкою викладайте оладки, смажте до готовності, по 2 хвилини з кожного боку.

Готові оладки викладіть на паперові рушники, щоб весь жир стік.

Подавайте оладки гарячими разом зі сметаною або грецьким йогуртом. Десерт можна прикрасити дрібно нарізаними скибками яблук і посипати корицею.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати апетитні маффіни з кабачками на десерт для всієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ