Today.ua

Оля Полякова на різдвяному фото вперше за довгий час показала свого чоловіка

Співачка Оля Полякова святкувала Різдво в колі сім'ї, разом з чоловіком Вадимом і дочками Алісою і Машею. Діти артистки соціально активні, а ось чоловік-бізнесмен вважає за краще залишатися в тіні своєї епатажної дружини. Він не часто з'являється з нею на світських заходах, і тим більше на сторінках в соцмережах. Але на честь свята вся родина Полякової позувала біля ялинки.

На домашній світлині Оля Полякова, її чоловік Вадим та діти зручно розташувалися на підлозі біля новорічної ялинки та каміна. Глава сім'ї Вадим Поляков обіймав дружину і дочок, у яких на руках сиділи ще домашні вихованці - кішка і маленька собачка.

"З Різдвом Вас! Миру і тепла!", - привітала шанувальників Оля Полякова.

Шанувальники зірки в коментарях також привітали її зі святом. Багато з них були приємно здивовані появою чоловіка Олі на фото і також відзначили, що у них прекрасна сім'я.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

"Одна дочка - копія мами, інша - вся в тата. З Різдвом", "Красива сім'я», «Які ви всі красиві! Щасливого Різдва", "Нарешті-то на фото і коханий чоловік є", "Папа взагалі вилитий Агутін, тільки волосся не вистачає "," Фантомас в ідеалі !!! може людина хороша, тоді так ", - написали фоловери.

Нагадаємо, Оля Полякова вперше після ремонту показала свій розкішний будинок за містом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ