Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як з додаванням молока або сметани, так і без. Для тих, хто не вживає молочні продукти, ми пропонуємо простий рецепт омлету на воді, без додавання борошна. Страва вийде легкою і смачною. Готувати омлет можна як в класичному варіанті, так і з різноманітними начинками.
Французький омлет без молока і борошна
Інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- вода - 3 ст. л.
- базилік - 1 / ч. л.
- кріп - щіпка.
- сіль, перець - за смаком.
Вилийте омлет на сковороду з антипригарним покриттям, накрийте кришкою і смажте близько 2 хвилин.
До готового омлету можна додати свіжі овочі, сир і зелень. Французький омлет зазвичай подається згорнутим у три рази, як лист. Перед подачею ви можете додати до страви будь-які начинки.
У французький омлет можна покласти порізані без шкірки помідори, авокадо, копчену сьомгу або лосось, рікотту, і будь-які інші начинки за смаком.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати повітряний омлет на сніданок в мікрохвильовці.