Омлет на сніданок із секретним інгредієнтом: що додати до страви для пишності та пікантності

Автор: Лобанова Єлизавета

Омлет на сніданок – це традиційна страва, яку готують практично всі господині. Його можна подавати і на вечерю, адже омлет є і ситним, і корисним як для дітей, так і для дорослих. Готують його по-різному. Хтось обсмажує омлет на сковороді, а хтось запікає у духовці, мультиварці чи мікрохвильовій печі. Якщо ви хочете, щоб омлет вийшов пишним, тоді важливо знати про один секретний інгредієнт.

Омлет на сніданок із секретним інгредієнтом: що додати до страви для пишності та пікантності - today.ua

Йдеться про манку. Її додавали до омлету ще наші бабусі та прабабусі. Замість манки іноді брали щіпку борошна. А ще для омлету потрібно брати лише свіжі яйця, в ідеалі – домашні.

Пишний омлет на сковороді

Інгредієнти:

  • яйця – 4 штуки;
  • борошно чи манка – 1,5 чайної ложки;
  • молоко - 4 столові ложки;
  • вершкове масло - 1 столова ложка;
  • сіль за смаком.

Омлет на сніданок із секретним інгредієнтом: що додати до страви для пишності та пікантності Збиваємо яйця для омлету віночком чи міксером.

Популярні зараз

ПриватБанк назвав причину затримки виплати пенсій українців: як отримати гроші

У США оцінили підготовку РФ до ядерного удару по Україні

Українські біженці у Німеччині відмовляються від роботи, - Bild

Названо країни ЄС, які відправлять представників на інавгурацію Путіна

Важливо витримати рівні пропорції яєць та молока: щоб і того, й іншого було порівну. Вливаємо в яйця молоко і ще раз збиваємо.

Додаємо півтори чайної ложки борошна чи манки для пишності омлету. За смаком додає сіль та спеції.

Смажимо омлет на вершковому маслі. Спочатку вогонь має бути сильним, а за кілька хвилин зменшуємо жар до мінімуму.

Подаємо омлет порційно, розрізавши його на потрібну кількість частин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати омлет із лавашем на сковороді за п'ять хвилин.