Омлет – це страва, яка має багато варіантів приготування. Для ситності в омлет додають різні начинки, починаючи від ковбаси та сиру, закінчуючи авокадо, червоною рибою, оливками, тощо. Примітно, що мешканці кожної країни мають свої секрети приготування омлету. Для багатьох виявиться несподіванкою, але іспанці додають в омлет картоплю.
Рецепт омлету по-іспанськи
Щоб приготувати омлет по-іспанськи у себе на кухні, вам знадобляться звичні інгредієнти.
Беремо п'ять картоплин та нарізаємо їх на тонкі скибочки. Обсмажуємо картоплю на оливковій олії разом із нарізаною цибулею.
Через п'ять хвилин перевертаємо страву за допомогою лопатки. Пару хвилин смажимо омлет і страваготова.
За бажання в іспанський омлет можна додати дрібно нарізані помідори та зелений горошок.
Подавати омлет до столу потрібно гарячим, попередньо розрізавши на порції.
Раніше повідомлялося, як приготувати корисний паровий омлет на сніданок із будь-якою начинкою.