Today.ua

Омлет по-мексиканськи: рецепт смачного і пікантного сніданку з корисних інгредієнтів

Омлет готують в кожній країні, і в Мексиці в блюдо звикли додавати багато спецій і авокадо. Таке блюдо виходить дуже ситним і пікантним, а подавати його можна не тільки на сніданок, а й обід або вечерю. Якщо вам набрид звичайний омлет, спробуйте урізноманітнити своє меню і приготувати омлет по-мексиканськи.

Омлет по-мексиканськи

Інгредієнти:

Збийте в мисці яйця, додавши трохи води і спецій.

М'якоть авокадо покладіть в чашу блендера. Туди ж додайте сік лайма, стебла коріандру, йогурт і трохи рослинної олії. Перемішайте все до однорідної маси.

Цибулю і моркву потрібно натерти на тертці, капусту тонко нашаткувати, дрібно нарізаний гострий перець подрібнити і скласти все в окрему тарілку. Додайте листя коріандру, залишивши трохи для прикраси.

Яєчну заправку змішуємо з авокадо, солимо і перчимо до смаку.

Розігріваємо велику сковороду з оливковою олією на середньому вогні, виливаємо на неї яєчну суміш, зверху посипавши тертим сиром.

Смажимо омлет з одного боку близько 20 хвилин. Потім викладаємо його на тарілку, зверху кладемо начинку з овочів з авокадо і загортає краї омлету рулетом.

При подачі омлет по-мексиканськи можна прикрасити листям коріандру і часточкою лимона.

Раніше повідомлялося, як приготувати ситний іспанський омлет з картоплею та перцем чилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ