Іспанський омлет з картоплею та перцем чилі: рецепт ситної страви до обіду нашвидкуруч

В Іспанії готують дивно смачний, ароматний і ситний омлет з картоплею і гострим чилі. Гостроту страви можна регулювати на свій смак, а подавати її можна навіть на святковий стіл замість піци.

Іспанський омлет з картоплею та перцем чилі: рецепт ситної страви до обіду нашвидкуруч - today.ua

Іспанський омлет з картоплею і чилі

Інгредієнти:

  • 7 яєць
  • 2-3 зварених в шкірці картоплі
  • 1 банка консервованої квасолі
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 стебла селери
  • 1 стручок перцю чилі
  • Сіль і спеції за смаком

Спосіб приготування:

Варену і очищену картоплю наріжте кубиками, дрібно поріжте цибулю, перець чилі без насіння і селеру. Оливкову олія розігрійте на сковороді, обсмажте цибулю з селерою і чилі до золотистої скоринки.

Всипте в сковороду промиту квасолю і кубики картоплі, готуйте, помішуючи, кілька хвилин. Іспанський омлет з картоплею та перцем чилі: рецепт ситної страви до обіду нашвидкуруч Яйця збийте виделкою в мисці, приправте сіллю і спеціями, залийте обсмажені овочі. Смажте на слабкому вогні, помішуючи дерев'яною лопаткою. Коли яєчна маса схопиться, накрийте сковороду кришкою. Готуйте близько 10 хвилин на мінімальному вогні.

Готовий іспанський омлет перекладіть на тарілку, розріжте на порційні шматочки і відразу подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також омлет з грибами і часником. Рецепт смачного страви дуже простий і швидкий.