Іспанський омлет з картоплею та перцем чилі: рецепт ситної страви до обіду нашвидкуруч

Автор: Шевченко Лилия

В Іспанії готують дивно смачний, ароматний і ситний омлет з картоплею і гострим чилі. Гостроту страви можна регулювати на свій смак, а подавати її можна навіть на святковий стіл замість піци.

Іспанський омлет з картоплею та перцем чилі: рецепт ситної страви до обіду нашвидкуруч - today.ua

Іспанський омлет з картоплею і чилі

Інгредієнти:

  • 7 яєць
  • 2-3 зварених в шкірці картоплі
  • 1 банка консервованої квасолі
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 стебла селери
  • 1 стручок перцю чилі
  • Сіль і спеції за смаком

Спосіб приготування:

Варену і очищену картоплю наріжте кубиками, дрібно поріжте цибулю, перець чилі без насіння і селеру. Оливкову олія розігрійте на сковороді, обсмажте цибулю з селерою і чилі до золотистої скоринки.

Популярні зараз

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

Стало відомо, чи зміняться тарифи на комунальні послуги в Україні з 1 травня

В Україні виник дефіцит досвідчених фахівців: названі найбільш затребувані професії

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

Всипте в сковороду промиту квасолю і кубики картоплі, готуйте, помішуючи, кілька хвилин. Іспанський омлет з картоплею та перцем чилі: рецепт ситної страви до обіду нашвидкуруч Яйця збийте виделкою в мисці, приправте сіллю і спеціями, залийте обсмажені овочі. Смажте на слабкому вогні, помішуючи дерев'яною лопаткою. Коли яєчна маса схопиться, накрийте сковороду кришкою. Готуйте близько 10 хвилин на мінімальному вогні.

Готовий іспанський омлет перекладіть на тарілку, розріжте на порційні шматочки і відразу подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також омлет з грибами і часником. Рецепт смачного страви дуже простий і швидкий.