Today.ua

Омлет з гарбузом та шпинатом: простий рецепт смачного осіннього сніданку

Урізноманітнити звичний омлет на сніданок можна сезонними овочами, зокрема, додати до страви гарбуз. Такий сніданок вийде і ситним, і корисним. Сир додасть омлету пікантності, а шпинат наситить його вітамінами. Вегетаріанці і любителі здорового харчування оцінять такий сніданок, на приготування якого до того ж не піде багато часу.

Омлет з гарбузом і шпинатом

Інгредієнти:

Гарбуз відварюємо, охолоджуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Помідори черрі розрізаємо на половинки. Листя шпинату дрібно рубаємо.

Збиваємо яйця з сіллю і перцем на омлет. Наливаємо яєчну суміш в сковороду з високими краями, додаємо гарбуз, засипаємо яйця шпинатом і перемішуємо.

Зверху на омлет кладемо половинки чері і рікотту і ставимо страву в духовку на 10 хвилин. Готовий омлет посипаємо тертим сиром і прикрашаємо за бажанням зеленню.

Перед подачею розкладаємо омлет з гарбузом порційно по тарілках. Подавати такий сніданок можна з декількома шматочками хліба і порізаними овочами.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати італійський сніданок, який складається з омлету в лаваші з моцарелою і зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ