Для тих, хто звик снідати ситно і корисно, пропонуємо приготувати омлет з рибою. Ця страва підійде також на обід, або на вечерю. Готується вона в духовці близько 40 хвилин. Вам достатньо підготувати всі інгредієнти і залити їх у форму, а через якийсь час насолодитися смаком страви у себе в тарілці.
Омлет з рибною начинкою і сиром
Інгредієнти:
- яйця 4 шт;
- філе білої риби - 200 г;
- молоко - 200 мл;
- сир 150 г;
- морква - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- спеції - за смаком.
Приступаємо на початку до приготування начинки для омлету. Моркву натираємо на дрібній тертці, цибулю шаткуємо.
Тушкуємо овочі на повільному вогні на сковороді під кришкою 10 хвилин.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Розморожене філе риби нарізаємо скибочками, змішуємо зі спеціями і оливковою олією. Даємо рибі постояти в маринаді 15 хвилин.
Яйця збиваємо з молоком, солимо і перчимо і додаємо тушковані овочі.
Беремо скляну або керамічну форму для запікання. Рибу викладаємо на дно форми і заливаємо яйцями.
Випікаємо наш омлет в духовці 40 хвилин, посипаємо сиром і готуємо ще 10 хвилин. Дістаємо страву з духовки, посипаємо зеленню і подаємо порційно.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати вегетаріанський омлет з сочевиці з начинкою із зелені.