Пиріг з кабачками, шинкою та сиром стане відмінним варіантом обіду або вечері, який під силу приготувати кожному. Якщо вам набридли одноманітні страви з кабачків, саме час спробувати щось нове і незвичайне. Овочевий пиріг з даними інгредієнтами вийде і ситним, і на приготування не піде більше півгодини.
Пиріг з кабачками, шинкою та сиром
- Кабачки - 1-2 шт.
- Натуральний йогурт - 3-4 ст. л.
- Яйця - 3 шт.
- Молоко - 50 мл
- Шинка - 100 г
- Сир твердий - 100 г
- Пшеничне борошно - 250 г
- Рослинна олія - 100 мл
- Морква - 1-2 шт.
- Сіль - щіпка
- Перець чорний мелений - щіпка.
Кабачок помийте і натріть на тертці.
Додайте в миску натуральний йогурт, яйця, сіль, перець і рослинну олію.
Добре збийте всі інгредієнти міксером до однорідності, додайте молоко і знову перемішайте. У готову суміш додайте натертий кабачок, перемішайте тісто.
Почистіть і наріжте тоненькими смужками моркву, шинку поріжте на кубики, і додайте в готове тісто.
Наріжте твердий сир кубиками і також відправте в тісто, все ретельно перемішавши.
Перекладіть тісто в форму для запікання і відправте пиріг в духовку на 30-40 хвилин при 180 С.
Готовий пиріг з кабачками подавайте порційно в охолодженому вигляді.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати запіканку з кабачків і картоплі в духовці.