Омлет - чудова страва для сніданку, з якої корисно починати свій день. Ідеальний омлет має бути не лише поживним, а й пишним та ніжним. Часто в омлет додають молоко, щоб зроблити його пишнішим. Однак є ще один інгредієнт, додавання якого точно зробить омлет смачнішим, ніж ви можете собі уявити.
Якщо додати в омлет мінеральну воду, ви отримаєте зовсім іншу консистенцію, ніж зазвичай. Про молоко можете забути, соду також додавати в омлет не потрібно.
На омлет із 2-3 яєць достатньо додати 1 ст. ложку мінеральної газованої води, перець та сіль за смаком. Готується такий омлет кілька хвилин.
Вливаємо омлет на сковорідку, змащену невеликою кількістю олії. Накриваємо сковорідку кришкою та смажимо на маленькому вогні до готовності.
Базовий омлет у нас готовий. Тепер у нього можна загортати різні начинки за смаком: сир, гриби, авокадо, філе лосося, ковбасу тощо. Омлет з начинкою вийде ситнішим, якщо ви хочете повноцінно поснідати і бути ситими кілька годин.
Раніше повідомлялося, що додають до омлету досвідчені господині, щоб він не осів.