Today.ua

“Мішенька захворів“: Дружина Віктора Павлика повідомила про хворобу 7-місячного сина

Молода дружина Віктора Павлика поділилася з підписниками в Instagram-Stories неприємною новиною. 27-річна Катерина Репяхова повідомила про хворобу їхнього з Віктором семимісячного сина Михайла.

Репяхова розповіла своїм шанувальникам, що вони з чоловіком та сином поїхали до приватної клініки, щоб здати синові тест на коронавірус, оскільки у дитини були виявлені типові симптоми захворювання.

На щастя, діагноз не підтвердився. Тест на коронавірус виявився негативним, а лікарі діагностували маленькому Мишкові гостру інфекцію дихальних шляхів, через що в нього і підвищилася температура. Також у дитини гострий ринфарингіт. Синові Віктора Павлика призначили лікування та відпустили додому.

"Мішечка захворів. Мені взагалі не хотілося виходити в Stories. Мишко дуже хрипів і хрипить. Температура 37. Нас послухали, легені чисті. Тест на COVID-19 - негативний. Але є набряк у носику. У результаті у нас два такі діагнози: гостра інфекція дихальних шляхів та гострий ринфарингіт", - поділилася Репяхова та показала фото з лікарні.

Через день Катерина Репяхова опублікувала Instagram-Stories з дому, на якому показала фото із сином та підписала, що його стан здоров'я вже набагато краще. Нагадаємо, що тиждень тому Віктор Павлик купив молодій дружині нове розкішне авто майже за мільйон гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ