Today.ua

“Дякую, що вистояв“: Катя Осадча у День Києва прогулялася по Подолу у стильному літньому образі

Столиця України 29 травня відзначає своє 1540-річчя. Цього дня багато киян вітають своє рідне місто з річницею, і серед тих, хто віддав свою пошану Києву, телеведуча Катя Осадча. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото з Андріївського узвозу на Подолі, на якому позує у повний зріст.

За словами Осадчої, цього року у коханні столиці України їй хочеться зізнаватись ще більше.

"Все моє життя пов'язане з вулицями Києва, 18 тролейбус у центр, церква на Мостицькій, кафе Пінгвін, пташиний ринок, звідки ми принесли нашого кращого друга – рудого кота Макса. З кожною вулицею пов'язані спогади...", - пише Осадча під знімком .

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

На фото телеведуча позує у білій футболці та кросівках у тон, а також синіх джинсах, демонструючи стильний повсякденний "лук". У ведучої зібране волосся у хвіст, а на обличчі легкий макіяж. На фоні видніється Андріївська церква. Людей довкола немає, незважаючи на те, що Поділ – дуже жваве місце у столиці. Свій ювілей Київ зустрічає у воєнний час.

"Цього року особливо щемливо вітати Київ з Днем народження, адже тепер на ньому є ще один шрам – шрам ще однієї жахливої загарбницької війни. відзначила Катя Осадча.

Раніше Катя Осадча вела благодійний концерт на підтримку України на Канському кінофестивалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ