Today.ua

“Я знала, що він такий“: Олена Кравець розповіла, про що під час війни спілкується із Зеленським

Актриса "Кварталу 95" Олена Кравець поїхала за кордон, але активно допомагає Україні та підтримує зв'язок із президентом Володимиром Зеленським, який з юності є її близьким другом. Так, в інтерв'ю Кравець зізналася, що часто листується із Зеленським, і пишається тим, що він робить для своєї країни.

За словами Кравець, Зеленський для неї насамперед друг, а потім вже президент. І актриса не уявляє, що було б з Україною, якби нею зараз керував хтось інший.

"Він – дуже близька для мене людина. Він дуже коротко мені відповідає, але я така вдячна йому за ці відповіді. Я намагаюся відправляти йому різні меми, мені так хочеться, щоб хоча б тінь посмішки з'явилася на його обличчі. Я не можу сказати, що не чекала від нього такої сили духу, тому що я його знаю. Я знаю, як він реагував на будь-які кризи. Я його знаю, інакше не могло бути.Я знала, що він такий. Я пишаюся ним, і Оленою, і всією сім'єю ", - наголосила Олена Кравець.

Олена Кравець додала, що після того, як Зеленський став президентом, багато негативу було проти його колективу "Квартал 95" і проти неї в тому числі. Проте зараз все змінилося, і Володимира Зеленського підтримує вся країна.

"Мені здається, що зараз той унікальний момент у житті нашої країни, коли народ та влада – це люди. Це не вони і ми, а це всі ми, коли єднання такого рівня, якого не було історично ніколи. Це запорука перемоги також, – сказала Кравець.

Раніше Олена Кравець розповіла, як її п'ятирічний син реагує на війну в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ