Today.ua

“Як мама я дуже пишаюся“: дружина Андрія Шевченка розповіла, як їхній 17-річний син підтримує Україну

Андрій Шевченко, перебуваючи у Лондоні, всіляко підтримує Україну. Разом із ним це робить і 17-річний син екс-футболіста. Дружина Андрія Шевченка, Крістен Пазік, на своїй сторінці в Instagram розповіла, що пишається тим, як її чоловік та син допомагають Україні.

Американська модель опублікувала фотографії на своїй сторінці в Instagram і розповіла, як Андрій та Джордан виступали перед студентами в Нью-Йорку, згадавши у своїй промові й тему війни в Україні.

"Я дуже пишаюся чоловіком та сином, які цього року говорили на заході про проблеми, з якими зараз стикаються українці, про те, як наші молоді покоління можуть співпрацювати разом, щоб боротися за дипломатію та мир. Як мати, я дуже пишаюся, що мій син зміг виступити на конференції, де було близько 3000 іноземних студентів, обговорюючи поточні гуманітарні кризи, що відбуваються у світі", - написала Пазік.

Зустріч, на якій також був присутній екс-президент США Білл Клінтон, була присвячена Міжнародному дню права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини та гідності жертв.

За словами дружини Андрія Шевченка, зараз основна увага приділяється Україні, проте грубі порушення прав людини досі трапляються і в інших місцях.

"Дітям світу потрібні мир і стабільність. У ці похмурі моменти я вірю, що наша молодь зробить світ кращим. Продовжуйте говорити, продовжуйте поширювати правду і завжди боріться за свободу", - додала Пазік.

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко хотів поселити українських дітей у своєму будинку у Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ