Today.ua

48-річна дружина Кличка без макіяжу показала себе одразу після пробудження: фото

Дружина Віталія Кличка живе у Німеччині вже понад 20 років. З Європи дружина київського градоначальника намагається допомагати своїй рідній країні, яка страждає від нападу Росії. Наталя Кличко відвідує різноманітні заходи, виступає зі сцени, влаштовує аукціони та збирає кошти на допомогу Україні.

Днями модель вирушила в чергову подорож і зізналася, що просто вимотана. Саме тому вона дозволила собі поспати довше, ніж звичайно.

Не встаючи із ліжка, дружина Віталія Кличка записала відео для своїх підписників. У кадрі співачка-початківець постала, судячи з усього, абсолютно без одягу, прикрившись покривалом, процитувавши в пості Еклезіаст: "Він створив все прекрасним свого часу". 48-річній Наталі можна позаздрити, адже вона дуже струнка, має худі підкачані руки та витончені ключиці.

Але найбільше уваги привернула зовнішність дружини мера Києва. У кадрі колишня модель постала абсолютно без макіяжу, напевно, вона навіть вмитися і привести себе до ладу не встигла. Варто зазначити, що у Наталії ідеально рівний тон обличчя, відсутні глибокі зморшки, почервоніння чи недосконалості. До того ж раніше зірка показала, що користується найдоступнішими та не елітними засобами для догляду за шкірою обличчя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Natalia Klitschko (@natalia_klitschko_official)

"Без фільтрів. Я сьогодні так довго спала. Напевно, це було потрібно моєму організму. Бережіть себе та прекрасного дня", - зазначила Наталя Кличко.

Підписники одноголосно дійшли висновку, що виглядає дружина Віталія Кличка чудово без косметики та фільтрів.

Нагадаємо, дружина Віталія Кличка вперше зізналася, чому не мешкає у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ