Today.ua

Аліна Гросу зізналася, коли планує стати матір'ю

Аліна Гросу зовсім недавно відзначила день народження. Відомій співачці виповнилося 26 років. Вона активно будує музичну і акторську кар'єру, у неї серйозні стосунки з Романом Полянським, і вона вже почала замислюватися про дітей. Артистка розповіла, коли ж у неї з'явиться малюк.

В інтерв'ю пресі успішна українська виконавиця зізналася, що спочатку хоче реалізуватися і впевнено стояти на ногах. Аліна Гросу відзначила, що у неї багато проєктів, які вона хоче закінчити, і вже потім розширювати свою сім'ю.

"Безумовно, думаю (про дітей). Свої діти, трохи пізніше, тому що хочу відбутися і стовідсотково стати на ноги", - зізналася співачка.

Аліна Гросу розпочала свою зоряну кар'єру у віці 4 років. Тоді їй подарувала кілька пісень її знаменита хрещена - співачка Ірина Білик. На сьогоднішній час артистка має величезну армію прихильників, кілька хітів і не зупиняється на досягнутому. Вона систематично випускає нові сингли, знімає кліпи і навіть з'являється на екрані. Своєю акторською кар'єрою виконавиця, за її словами, зобов'язана тільки собі, оскільки вона активно ходить на прослуховування і отримує все нові і нові ролі. Після скандального розлучення з чоловіком, бізнесменом Олександром Комковим, Аліна Гросу закрутила роман з їхнім спільним знайомим - актором Романом Полянським. Зараз вони весь час разом: радують фанатів новими фото, знімаються разом в кліпах і подорожують.

Нагадаємо, Аліна Гросу прокоментувала чутки про розставання з бойфрендом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ