Today.ua

Андрій Шевченко зізнався, чому мама із сестрою не змогли приїхати до нього в Англію

Коли почалася війна, Андрій Шевченко дуже переживав за свою маму, сестру, зятя та племінницю, які живуть у столиці. За його словами, родичі відмовлялися залишати Україну, але коли обстановка загострилася, жінки прийняли рішення їхати. От тільки до Англії до відомого футболіста вони не поїхали, а опинилися в Італії.

Після свого несподіваного візиту до Києва, де український спортсмен зустрівся із президентом Зеленським та обговорив з ним новий проект, він вирушив до Італії. Плануючи поспілкуватися зі своїми колишніми колегами та залучити їх до нової ініціативи, Андрій Шевченко ще й зазирнув до своєї родини.

В особистому обліковому записі в Інстаграм він опублікував спільне фото з мамою, сестрою та племінницею.

"Нарешті, зустрівся з сім'єю. Мама з сестрою місяць з початку війни залишалися в Києві. І потім подолали довгий і складний шлях до Італії (бо в Британію не пускали з собаками, а їх у нас дві). Щасливий їх обійняти! Віримо, що дуже скоро зберемося вдома у рідному Києві", - наголосив Андрій Шевченко.

Наскільки відомо Анастасія (племінниця футболіста) приїжджала до дядька в Лондон, а потім полетіла до Мілана, куди приїхала її мама з бабусею.

Нагадаємо, призовного віку брат Каті Осадчої повернувся до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ