Today.ua

Ані Лорак похвалилася літнім фото з пляжу на Мальдівах

Ані Лорак залишила дочку на колишнього чоловіка, полетівши у відпустку. У той час як бізнесмен розважає свою маленьку копію, співачка чудово проводить час в теплих краях. Зірка поділилася першою фотографією зі своєї відпустки на Мальдівах.

Коли багато знаменитостей відпочивали і подорожували, Ані Лорак активно займалася роботою. Артистка писала нові пісні та знімала музичні кліпи. Тепер же настав і її час розслабитися і відпочити в прекрасному місці, куди в цьому році їздили майже всі зірки українського та російського шоу-бізнесу.

Успішна співачка полетіла на кораловий острів Манду, заселившись в 5-зірковий готель. Артистка розташувалася на одній з вілл з розкішною постіллю, ванною, прямим виходом до пляжу, терасою з невеликим басейном, зоною відпочинку та шезлонгами. В її номері є навіть скляна підлога, через який вона може спостерігати за морськими мешканцями.

«Пора прийняти свою порцію вітаміну D», - зазначила в публікації виконавиця.

Зі своєї подорожі Ані Лорак поділилася першими фотографіями. Артистка зображена на пляжі біля пальми з приголомшливим краєвидом на пірс, індійський океан і сусідній острів. Виглядає артистка прекрасно в коротенькому ромпері з рюшами й спущеними рукавами. Її образ доповнює чорний крислатий капелюх. Мабуть, зірка вже встигла скупатися, оскільки її волосся вологе і злегка підкручене.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

Шанувальники прийшли в захват, зрадівши, що Ані Лорак, нарешті, відправилася у відпустку. Фанати оцінили зовнішній вигляд артистки, а також побажали їй відмінного відпочинку.

«Ну красуня, нарешті!», «Ваууу, ви на Мальдівах!», «Яка красива», «Які ніжки, яка Діва», «Кароліна, ви виявляється на Мальдіви полетіли ...», «Яка ви гарна і худенька »,« Лялечка! Гарного відпочинку, набирайтеся сил», - пишуть підписники.

Нагадаємо, Ані Лорак здивувала зухвалим молодіжним нарядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ