Today.ua

Ані Лорак збільшила губи до нереальних розмірів та видалила родимки на обличчі

Українська співачка Ані Лорак перестаралася в своєму прагненні виглядати молодшою та привабливішою. Виконавиця напередодні музичного фестивалю занадто сильно збільшила губи і видалила свої знамениті родимки на обличчі.

В Stories свого Інстаграм Ані Лорак опублікувала відео, яке вона знімала в салоні автомобіля. Співачка розповіла, що їде на репетицію.

"Сьогодні будемо готувати класні нові постановки, на вашу улюблену пісню в тому числі - на пісню " оздягнена". І готуємося до фестивалю, де я заявлена, так що стежте - вас чекають незабутні постановки, номери і незабутні виступи", - повідомила Ані Лорак в соцмережі своїм шанувальникам.

Варто відзначити, що на своїй сторінці в Інстраграм Ані Лорак опублікувала пост, в якому розповіла, що межі досконалості не існує, а вона сама відчуває себе вічним учнем. Судячи зі змін у зовнішності артистки, немає межі досконалості не тільки в творчості, а й у використанні "процедур краси". 42-річна Ані Лорак змінилася до невпізнання після того, як збільшила свої губи до нереальних розмірів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ані Лорак може втратити свій бізнес в Росії. Після публічних заяв про Меладзе співачка опинилася на межі розорення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ