Today.ua

Астролог спрогнозував долю України на найближчі 10 років

Відомий астролог Дмитро Уранус назвав важливу умову, за якої Україна зможе перемогти Росію. Езотерик застеріг нас від серйозної небезпеки.

Експерт по зіркам вважає, що тимчасове припинення війни погано позначиться на Україні. Він зазначив, що бойові дії мають бути доведені до кінця. Дмитро наголосив, що важливо домогтися не заморозки конфлікту, а падіння злочинного путінського режиму.

"Якщо не будуть повернені всі захоплені території, то Україна перестане існувати протягом 10 років через нову війну", - зазначив Уранус.

За словами астролога, імперська ідеологія і російська державна машина становлять пряму загрозу для всього цивілізованого світу. Дмитро висловив упевненість у тому, що розпад РФ на окремі держави, її демілітаризація та ядерне роззброєння - історично важливий процес для збереження миру.

"Це продовження розпаду СРСР. Усі імперії на Землі колись руйнувалися і російська імперія теж впаде", - резюмував зорецвіт.

Нещодавно астролог Наталія Борисенко заявила, що Україна зможе перемогти Росію у війні. Вона назвала точну дату завершення бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ