Today.ua

“Баба вогонь“: українцям показали найпримхливішу учасницю шоу “Холостяк“

У Мережі обговорюють найбільш примхливу учасницю реаліті-шоу "Холостяк", дівчина вела себе досить зухвало. Але глядачам дуже сподобалася її щирість і прямота.

В офіційному акаунті проекту "Холостяк" на СТБ з'явилася нова публікація, організатори вирішили провести справжній марафон номінацій. Глядачам показали одинадцять найяскравіших учасниць.

У номінації "Найбільш примхлива учасниця" опинилася українська модель Лола Лавинецька, яка прийшла на шоу боротися за руку і серце головного холостяка країни 2021 року Михайла Заливако. Однак дівчина відмовилася від троянди через свою подругу.

Судячи з коментарів фоловерів, глядачам примхлива модель Лола дійсно запам'яталася і припала до душі. Багато з них відгукуються про красуню з теплотою і повагою, а деякі навіть пропонують саме Лолу запросити на місце головної героїні шоу "Холостячка".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Хол?стяк & Холостячка (@holostyakstb)

"Давайте на холостячку її???повеселімося", "Як шкода, що вона мало пробула в проекті. З нею було б набагато цікавіше ?", "Наша Лола?❤️❤️❤️ Як же вона мені подобається)))) баба вогонь)", "Прикольна?Спочатку трохи дратувала, а потім я зрозуміла, что вона класна, до фіналу НЕ Дійте, так хоч голову покрутила Йому, а не ВІН їй, як усім дівчатам)))))", "Чарівна дівчинка! ?? цікава натура, зовнішність чудова, харизма, ніякої фальші - яка є, такою себе і транслює "

Нагадаємо, раніше Михайло Заливако відверто розповів про те, чому вибрав на проекті "Холостяк" Анну Богдан, а не Юлю "Зайчика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ