Today.ua

Бен Аффлек влаштував сюрприз Дженніфер Лопес після довгої розлуки

Після кількох ефектних появ на публіці Дженніфер Лопес і Бен Аффлек були змушені розлучитися. Кожен з них зайнявся своєю роботою, проте вони знайшли день, коли змогли знову побачитися. Заради коханої актор пролетів три тисячі кілометрів, щоб влаштувати їй романтичне побачення. На щастя, закохані потрапили в об'єктиви папараці.

Успішна американська співачка прилетіла з Лос-Анджелеса в Нью-Йорк, щоб взяти участь в Global Citizen Live Show. Бен Аффлек подолав майже три тисячі кілометрів, щоб бути поруч з коханою і підтримати її. Актор перебував на зйомках нового проєкту в Техасі, але зробив перерву у виробництві. Він прилетів спочатку в Лос-Анджелес, щоб побачитися з дітьми, а після відправився в "Велике яблуко".

"Дженніфер і Бен були в розлуці кілька днів раніше на тому тижні. Вони зустрілися вчора в Нью-Йорку, - розповів інсайдер. - Бен хотів бути поруч з нею і бути присутнім на заході. Він дивився її виступ. Вони підтримують один одного в роботі" .

Через роботу закохані стали рідше бачитися, але Дженніфер Лопес і Бен Аффлек планують спільну відпустку разом. Також вони хочуть відзначити День подяки і Різдво разом, але не знають, як це зробити, адже у них є діти від попередніх стосунків. Нагадаємо, Дженніфер Лопес в в'язаному кардигані і платті-сорочці показала стильний осінній образ для прогулянки з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ